Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2011 10:52 - За Васа Ганчева, Иван и Андрей или за това, как можем да се плюем безнаказано!
Автор: neoart Категория: Изкуство   
Прочетен: 2541 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Понякога и само понякога се чудя до кога ще се занимаваме с това да плюем по другите около нас? Та нали, ако случайно даже, вятара е с посока към нас всичко ще се върне върху лицата ни? Нещо повече, често пъти, тези които плюят от "любов към спорта", стигат необозрими висини и започват да уринират по другите вместо да плюят. Стават "професионалисти". Но тогава вятъра какво прави, а?
Днес попаднах на писмото на Иван и Андрей, с което изказват съболезнованията си и към близките на Васа Ганчева и обидата си от това, колко много хора скочиха да ги обвиняват в "убийството" й само и само да си вдигнат рейтинга. Това в едно изречение за публикацията. Дали е така или не - не искам да коментирам. Не искам да се ровя в такива неприятни неща.
society.actualno.com/news_353013.html
Това, което ме впечатли е, че след публикацията имаше десетина пъти по-голяма площ изписана с псувни, обиди, изсипване на лични липси на самоуважение, грозни и неоправдани и дори, никому ненужни зловония, изписани и изказани по техен адрес ( на Иван и Андрей б.а.).
Не съм техен адвокат и не се наемам да бъда. Но знаете ли колко ми е обидно, когато виждам, че някакви хора пишат единствено и само глупости, обиди, нецензурни изрази и всякакви подобни грозотии, само и само да си избият комплексите за малоценност! Обидно а е и за това, че някакви хора, които през живота си, вероятно, не са преместили едно паве, или не са поляли едно цвете, или пък не са поздравили един съсед по собствена инициатива, сега се крият зад псевдонима "Анонимен" и плюят ли плюят, заливат ли заливат с помия всичко и всички! Изведнаж се оказа, че в България има сто пъти по-добри журналисти, режисьори, водещи, критици, артисти и какво ли  още не, от Васа Ганчева, Иван и Андрей, взети заедно и умножени на степен 100. И как един не се сети да погледне в огледалото и да види какво ще го погледне от там, преди да напише каквото и да било и да гу пусне в "мрежата"!?
Да, просто трябва да си търсим отговорност!!! Трябва да не пропускаме такива неща покрай нас безнаказано!!!
Царство и небесно на г-жа Васа Ганчева и съболезнования на близките и!
А на Иван и Андрей - съдете и не пропускайте никой, който е бил нечестен с вас или ви е обиждал! Но не забравяйте, че и вас могат да ви съдят!



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. injir - , , Не съдете, за да не бъдете съде...
09.07.2011 11:02
,,Не съдете, за да не бъдете съдени.,, Казано е точно и ясно. Без коментар.
цитирай
2. amore - Привет!
09.07.2011 13:20
Постинга Ви ми хареса, и е основателен. Преди да изкажа мнението си, искам да подкрепя и точното изказване на injir! Аз също мислех да започна с това. Нека не даваме израз на мисли, чувства или емоции, които ще привлечем обратно към нас, просто защото закона за разпространението на енергиите е такъв - подобното привлича подобно. Търсенето на външна вина за каквото и да е, е проява на нежелание за поемане на лична отговорност. А личната отговорност е осъзнатостта на това, което изричаме или причиняваме на някой друг, различно от любовта, уважението, толерантността. Сърдечен поздрав!
цитирай
3. neoart - ;)
09.07.2011 20:23
Благодаря Ви!
М
цитирай
4. анонимен - Къде е СЕМ да каже може ли да се правят тв предавания с цел разчистване на сметки в България?
10.07.2011 00:23
Анализирайте това: проблемът тук е друг за журналистическата етика ако това значи нещо за тях, да бяха обяснили защо направиха това предаване, това си беше чиста проба разчистване на сметки и да Морални убиици са - бог и хората виждат осъдете целия български народ за това може да си викнете Карбовски за свидетел.

Къде е СЕМ да каже може ли да се правят тв предавания с цел разчистване на сметки в България?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: neoart
Категория: Изкуство
Прочетен: 568135
Постинги: 100
Коментари: 487
Гласове: 314
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930